Forside Co2 Klima

Hvad Kan Man Gøre For At Nedsætte Co2?

22/05/2023 10:40
Billede: Pixabay, SavanasDesign

Vi hører om det, vi ser det næsten ske, men oplevet klimaforandringerne, ja, det har vi nok alle i den ene eller ande forstand. Eller i så fald så bliver vi gjort opmærksom på det på den ene eller anden måde.

Hvad gør vi så? Hvordan laver vi forandringer hos os selv, så det Co2 kan blive nedsat - jo nu skal du høre!

Genbrug

Vi kommer ikke udenom det. Jeg er selv stor tilhænger af det, men genbrug er bare med til, at Co2'en kan nedsættes. Nok ikke nær så meget som man kunne ønske sig, men det at tingene bliver sorteret og det hele ikke bare bliver brændt af, gør en forskel. Det er blandt andet også derfor, at affaldssorteringen kom til. Når alt ikke bliver blandet sammen, så kan det nemmere genbruges. 

Det samme er også gældende for tøj. Tænk hvor meget af dit tøj der stadigvæk kan bruges. Der er endda flere muligheder med at levere dit tøj til røde kors eller sælge det videre eller noget helt tredje.

Kørsel

En stor synder! Men bestemt noget vi kan gøre noget ved! Tag cyklen, eller kør sammen med din kollega til og fra arbejdet. Bor du bare lidt tæt på, kan du også gå. Mulighederne er mange. Måske kan du endda få en aftale om at arbejde hjemmefra i nogle dage. Dette er blevet meget populært efter COVID-19.

Ovenstående indhold er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af ring til kvinder, eller utallige andre gode varer. Derfor er ovenstående indhold ikke upartisk.