Forside Co2 Klima

Hvor Kommer CO2 Fra?

11/01/2022 13:38
Billede: Pexels.com

Er du interesseret i at Vide mere om CO2, så er du kommet til det rette indlæg. I dette indlæg vil jeg gøre dig klogere på hvor CO2 kommer fra og hvordan vi kan formindske det. Følg med længere nede.

Kuldioxid også kendt som CO2 er en naturlig gas, som udledes når der nedbrydes organiske materialer og menneskeskabt gas, når der forbrændes fossile brændsler.

CO2 kan også når vi trækker vejret. Hver gang du udånder luft, lukker du faktisk ca. 4% CO2 ud, derfor vil det ikke være muligt af lukke ned for CO2 afledningen 100%. 

Der er mange måder at nedskære sit CO2 udslip på. En hver justering vil hjælpe planeten, så du skal endelig ikke holde dig igen.

Nogle af de ting som du kan gøre er følgende:

  • Tag cyklen oftere og lad bilen ligge hjemme
  • Tag den offentlige transport, hvis det er muligt fremfor selv at køre.
  • Spis mindre kød - Landbrug er et af de største syndere til CO2 udslip og udrydning af skove.
  • Køb mindre elektronik, tøj og møbler - Det bliver oftest produceret udenfor Danmark og kræver derfor meget transport med f.eks. Fly, skib og lastbiler for at få det leveret hjem til dig.

Vi sender et stort tak til avXperten, der har støttet dette tekst indhold. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af smartwatches. Herfra siger vi tusind tak.