Forside Co2 Klima

Hvad Kan Vi Gøre For At Mindske Co2 Udslippet?

24/03/2023 14:46
Billede: Pixabay, DavidRockDesign

Ovenstående spørgsmål er nok noget, vi alle tænker på i løbet af vores hverdag. Jeg vil i denne artikel give nogle råd eller ideer til, hvad jeg gør, når jeg gerne vil gøre noget godt for naturen og dermed mindske CO2-udslippet.

Sortering af dit affald

Selvom mange danskere synes, det var en træls ting, endda en byrde at skulle sortere sit affald, som man ikke gjorde tidligere, så er det bare en meget stor ting, der gør, at vi er med til at sænke Co2, eller i hvert fald gøre det forsøg på det.

Tidligere blev mange ting brændt af, hvor nu bliver flere ting genbrugt og lavet om på ny.

Tøj

Tøj er en af de største produktionsbelastninger på klimaet verden over. Der findes masser af muligheder, som du kan gøre brug af og den største er nok: Lad vær med at købe nyt tøj altid! Genbrug, genbrug, genbrug. Man kan næsten ikke sige ordet nok gange.

Der er efterhånden et utal af butikker, loppemarkeder osv., hvor der bliver solgt tøj, nyt som gammelt. Gør endelig brug af det! Du kan både spare penge og spare klimaet for meget.

Tag cyklen

En anden 'synder' af klimaet er selvfølgelig biler, lastbiler og alt transport, der bruger benzin og diesel. Så sørg for at tage din cykel på arbejde, i skole eller til sport, ligegyldig hvilket vejr det er udenfor.

Tak til Perlen Odense Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til ovenstående indhold. Så kig eventuelt på Stine a udsalg hos Perlen Odense. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.