Forside Co2 Klima

Hvorfor Er CO2 Et Problem?

26/10/2022 14:16
Billede: Canva.com

CO2 er en "drivhus gas" og bliver naturlig udledt når vi som mennesker fx trækker vejret, og kan egentlig anses som værende en form for organisk "skrald".

For meget CO2 kan være med til at danne små huller i planetens ozonlag, hvilket gør at solens stråler trænger mere igennem og opvarmer planeten en smule mere.

Dog er det ikke kun naturlige fænomener som udleder CO2, da fx biler, fabrikker og generel brændsel af fossile brændstoffer udleder store mængder CO2 hvert år.

Det er netop denne unaturlig udledning af CO2, som har skabt det moderne problem som de fleste nok kender som "global opvarmning".

Vi har nemlig i flere år overskredet den årlige grænse for udledning af CO2, hvilket kan have negative virkninger på vores natur og klima.

Heldigvis har vi efterhånden fundet på teknologier og løsninger som kan bremse dette problem, dog er implementeringen stadig et problem.

Mange virksomheder verden over er nemlig de største syndere når det gælder CO2 udledning, og før disse kommer med på vognen, er der ikke specielt meget vi kan gøre som normale mennesker for at bremse den voldsomme CO2 udledning i verden.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. avXperten. Der kan du blandt andet finde: støvsuger. Vha. avXperten overlever denne hjemmeside.