Forside Co2 Klima

Hvad Udleder Mest Co2 I Danmark? Få Svaret Her

30/06/2021 14:00
Billede: Pexels.com

I dette indlæg vil jeg kort forklare, hvad der udleder mest CO2 i Danmark. Find svaret forneden. 

Alle lande udleder CO2, så det skal vi ikke være så kede over. Men har du nogensinde undret dig over hvad det lige er der udleder aller mest CO2 her i landet? 

De fleste vil nok tænke på bilerne og diverse køretøjer, der oser med røg. Men det er det faktisk ikke. Transportmidlerne har et stort aftryk på det, men faktisk så er den største skyldige, landbruget. 

Landbruget er på mange måde skyldig. Der er ikke særlig meget godt de kommer ud med efterhånden. Hvis du er veganer eller vegetar, så har du næsten slet ikke noget med landbruget at gøre. Men hvorfor er det lige de er så skyldige? 

Det skal først og fremmest lige siges at det ikke kun er det danske landbrug der sviner. Der er stort set alle. Vi derimod er nogle af de mest klimavenlige indenfor landbrug. 

Landbrugets dyr bruger enorme arealer for at kunne leve. Disse arealer bliver skabt ved at nedlægge skove, så der kan gøres endnu mere plads til dyrene og kornmarker, som dyrene skal fodres med. Derudover så udleder dyrenes afføring en masse metangasser ude i verden som skader klimaet.