Forside Co2 Klima

Her Er Hvorfor Kina Udleder Så Meget CO2

01/07/2021 14:14
Billede: Pexels.com

Kina er et af de største synder, når det gælder udledning af CO2 og det har de været længe. I dette indlæg vil jeg kort forklare hvorfor de udleder så meget CO2. Find svaret forneden. 

Kina er det land med den største befolkningstal selvom de har en lov der hedder, at man ikke må føde mere end tre børn. Reglen lød faktisk kun på to børn for ikke så mange måneder siden. 

Med så høj en befolkningstal, så vækker det nok ikke overraskelse at de også udleder en masse CO2. Vi ved hvad "made in china" betyder og har set det så mange gange før.  man kan hurtigt finde noget hvor de ord står på, hvis man bare lige kigger rundt i rummet. 

Kina er storproducent af rigtig mange forskellige ting, man kan faktisk næsten ikke pege noget ud, som Kina ikke producere eller bliver produceret i Kina. Og det medfører også at Kina har en passe fabrikker, der skal kunne producere alle disse ting. 

Så derfor giver det kun mening at Kina er med på toplisten over de lande der udleder mest CO2, for alt bliver jo næsten lavet i Kina. Så man kan faktisk ikke helt påpege Kina skylden. 

OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra avxperten. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis bestille kødhakker. Derfor er sidens tekst markeret.